Jobba hos oss

Arbeta som konsult på Marktema


Som konsult på Marktema finns det möjlighet att arbeta i olika skeden inom anläggningsprocessen, allt från tidiga utredningar till detaljprojektering. Vi erbjuder dig intressanta uppdrag med varierande arbetsuppgifter.

Vi arbetar med utredningar, vägplaner, projekteringar och bygghandlingar m.m. inom väg/mark/gata, VA och dagvatten. Du kommer att arbeta i team med till exempel arkitekter, konstruktörer, geotekniker och landskapsarkitekter. Beroende på din erfarenhet och kunskapsnivå kommer din roll i projekten att vara projektör, projekteringsledare och/eller teknikspecialist.

Hos oss får du möjlighet till att styra din yrkesmässiga utveckling åt det håll du vill, i en personlig miljö. Vi arbetar ofta i nära samarbete mellan våra teknikområden. Vi har stort tekniskt kunnande och delar gärna med oss av våra kunskaper. Vi är ett gäng som trivs ihop och har kul på jobbet.

Marktema tar gärna emot spontanansökningar. Just nu söker vi specifikt projektörer inom väg/gata/mark och VA. Vi söker även en dagvattenprojektör och en dagvattenutredare samt en erfaren VA-utredare.

Känns det här intressant är Du välkommen att skicka din ansökan till Paul Andersson, paul.andersson@marktema.se